Schots Er Uit – juni 2020

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/06/2020 - 13/06/2020
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën


Onze 1e ‘SchotsEruit’-reis van 2020 begint op zondagavond 7 juni 2020. Vanuit de haven van Hoek van Holland vertrek je met de nachtboot naar Harwich. Van daaruit rijden wij met een minibusje naar onze prachtige locatie. De eerste SchotsEruit Helden Reis vindt plaats in het prachtige, maar vooral inspirerende Dartmoor.

In deze ‘week-intensive’ werk je aan jouw coachvragen samen met mij én je mede SchotseEruit-genoten. Je krijgt korte en handzame interventies die je direkt in de praktijk kunt uitproberen in de veiligheid van de groep. Door de direkte feedback die je krijgt, leer je heel snel hoe je de dingen anders en beter onder woorden kunt brengen of anders kunt doen. Tussendoor geniet je van het prachtige landschap, de fantastische pub lunches en natuurlijk sluiten wij de dag af met een traditionele pint. Je bent deze dagen vooral veel in de natuur omdat dit is gebleken de beste omgeving te zijn waarin je snel en makkelijk leert.

Na deze week intensive management leer ervaring reizen wij vrijdagmiddag weer richting Harwich en nemen wij afscheid van elkaar op zaterdagochtend 13 juni 2020 in Hoek van Holland.

Mis deze unieke kans op diepgaande zelfontwikkeling niet..!

Reserveringen

$3.695,00