Ga mee SchotsEruit

 

 

Hoe kan het toch zijn dat er zoveel leidinggevenden zijn die ontzettend hard aan het worstelen zijn met dàtgene waar zij juist goed in zijn…?

Dat vele leidinggevenden hard bezig zijn om de missie van het bedrijf uit te dragen maar tòch dit niet over de bühne gebracht krijgen..?

Het is duidelijk dat er in Nederland veel leidinggevenden zijn die gewoon goed zijn. Maar tòch komen hun goede bedoelingen niet duidelijk naar buiten.

Iedereen van ons kent wel een of meerdere leidinggevenden die serieus veel werk verzetten en hierin ook succesvol zijn. In mijn 10 jaar als businesscoach ben ik maar heel weinig mensen tegengekomen die heel bewust weten wat ze moeten doen om succesvol te zijn.

De meesten weten niet eens waar ze moeten starten!

Dus doen ze er jaren over om te ontdekken wat wel en niet werkt terwijl ik hen dat in een paar dagen kan vertellen.

Laat mij jou op voorhand een paar vragen stellen:

  1. Heb je het gevoel dat je als leidinggevende niet genoeg eruit krijgt wat erin zit..?
  2. Heb jij vaak het gevoel dat jouw stijl van leidinggeven niet goed uit de verf komt..?
  3. Wil jij leren om op een relaxte wijze leiding te geven aan jouw team..?

Kun je een (of alle) van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden..?

Dan ga IK jou helpen om haarscherp in beeld te krijgen waar jouw belemmerende gedachten, jouw struikelblokken en jouw weerstand liggen. Jij gaat jouw leiderschapsstijl (her)eiken en ik reik jou hierbij allerlei handige methoden en modellen aan waarmee jij direct in de praktijk aan de slag kan.

Ik ben jouw geleider op jouw ‘persoonlijke heldenreis’

Jij en ik gaan vijf mooie dagen actief aan de slag met jouw nieuwe persoonlijke leiderschapsstijl. Samen met andere leidinggevenden ben je een week in touw in de Schotse natuur.

Dit is dé plek waar jij jouw persoonlijke leerdoelen gaat bepalen èn behalen…!

Daarnaast krijg je heel veel handvatten om vitaal en persoonlijk leiderschap in te gaan zetten in jouw organisatie. Jij gaat jouw eigen Heldenreis vorm geven aan de hand van allerelei activiteiten die wij gaan ondernemen.

Dit doen wij in de ruige natuur van Schotland..! Aan de hand van korte theoretische kaders en praktische oefeningen in de natuur en te midden van de elementen ga jij met jezelf èn de anderen aan de slag om jòuw persoonlijke stijl van leidinggeven verder aan te scherpen.

 

Deze ‘Leiderschap Experience’ in SCHOTLAND gaat jou in staat stellen om GEMAKKELIJKER LEIDING TE KUNNEN GEVEN ZÒNDER STRESS…!

 

Wil jij oók leidinggeven zonder stress..?

 

Schrijf je dan nú in voor mijn
unieke ‘Leiderschaps Experience’

 

Ontdek hoe een persoonlijke stijl van leidinggeven jou veel meer gemak in jouw werk geeft. Her-ontdek jezelf in de machtige natuur van Schotland. Laat de omgeving met haar prachtige heuvels en meren jou inspireren en leer hoe jij anders kan gaan leidinggeven zonder stress en met gemak.

Na afloop van deze week ben je in staat om op persoonlijke wijze leiding te geven aan jouw team waardoor de aansturing gemakkelijker gaat en je jouw mensen beter kunt stimuleren vanuit eigen verantwoordelijkheid en taakvolwassenheid.

‘Time is running out’ want de wereld draait verder..!

Je hebt nog
om met korting te boeken

Wacht dus niet langer en geef jezelf dit cadeau..!!