Gezond leidinggeven

Leidinggeven zonder stress begint bij vitaliteit.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een stevige ondergrond voor een evenwichtiger leefstijl waarin je volledige controle leert hebben over alle aspecten die ervoor bepalend zijn voor hoe jij in je vel wilt zitten. Deze factoren zijn mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en zingeving in jouw leven.

Kortom; ik help jou om de stress die je ervaart uit de weg te ruimen. Dit doe ik door samen met jou intensief de lagen uit mijn vitaliteitspyramide©te doorlopen.

Samen met jou onderzoek ik waar jouw belemmeringen zitten, wat jouw struikelblokken zijn.

Volgens een integrale aanpak begeleid, motiveer en enthousiasmeer ik jou om je zowel lichamelijk vitaal te leren voelen als ook geestelijk gezond en fit te zijn. Fysiek, mentaal en maatschappelijk welbevinden zijn enorm belangrijk voor een mens. Met deze aanpak help ik jou om beter in staat te zijn de balans tussen al deze zaken gemakkelijk te kunnen regelen.

In deze ‘Week Intensive’ ga jij samen met de andere deelnemers niet alleen maar werken aan een nieuwe visie op leidinggeven.

Wij gaan met elkaar werken aan vitaal leiderschap.

Afwisselend zullen wij werken en ontspannen met elkaar combineren. Alleen dan krijgt jouw leercurve de gelegenheid om in te dalen en zich diep in jou te nestelen.
Tijdens onze reis logeren wij in goede accomodaties met geweldige lokale maaltijden uit de Schotse keuken want ook de interne mens is belangrijk voor vitaal leiderschap.